01.04.2021

8. Sınıf Öğrencilerimiz Lisemi Tanıyorum Etkinliğinde

Lise öğrencilerimiz, "Lisemi Tanıyorum" etkinliği kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize lise eğitimine ilişkin bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.

8. Sınıf Öğrencilerimiz Lisemi Tanıyorum Etkinliğinde

8. sınıf öğrencilerimiz lisemizdeki eğitim öğretim süreçleri hakkında bilgi almak ve liseye uyum süreçlerinin kolaylaştırılması için düzenlenen "Lisemi Tanıyorum" etkinliğine katıldılar.

Etkinlikte lise öğrencilerimiz eğitim sistemi, yabancı dil çalışmaları, üniversite hazırlık süreçleri, etkin oldukları kulüpler, katıldıkları proje ve yarışmalar hakkında bilgi paylaşımı yaparak öğrencilik deneyimlerini paylaştılar.

Lise orkestramız sundukları müzik dinletisi ile öğrencilerimize keyifli anlar yaşattılar. Sunumların ardından öğrencilerimiz fizik, kimya, matematik ve biyoloji branşlarının demo derslerine katıldılar.