17.11.2022

Cumhuriyetimizin 99.Yılını Coşku ile Kutladık

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları ailemizin her bir ferdi ile Cumhuriyetimiz ’in 99. yaşını, “Cumhuriyet’i Var Edenler” temasıyla tören alanımızda, ardından drama gösterisiyle coşku ve heyecanla kutladık.

Cumhuriyetimizin 99.Yılını Coşku ile Kutladık

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları ailemizin her bir ferdi ile Cumhuriyetimiz’in 99. yaşını, “Cumhuriyet’i Var Edenler” temasıyla tören alanımızda, ardından drama gösterisiyle coşku ve heyecanla kutladık.

Ortaokul müdürümüz Arif Tutsak’ın konuşmasının ardından Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Ebru Özümit'in öğretmenler adına konuşmasını yaptığı törenimizde 8. sınıf öğrencilerimiz Cumhuriyet Andı’nı okudu.

Törenimiz, 1. sınıf koromuzun şarkıları, ritim korosu, halk dansları gösterisi, lise orkestramız ve ortaokulumuzun seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla devam etti.

Cumhuriyet tarihine adını yazdırmış olan, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere sanatçılarımız, edebiyatçılarımız, bilim insanlarımızın anıldığı drama gösterisinde duygulu anlar yaşandı.

Bu önemli günün Cumhuriyetimizin coşkusuna yakışır şekilde geçmesini sağlayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.