Genel Müdür Yardımcımızın Mesajı

Dünyanın en değerli varlığı olan çocuklarımız,

Sizler geleceksiniz, yarınlarsınız. Işığınızla yeni ufukları aydınlatacak, bilginizle bilinmeyeni bulacak, insanlığınızla evrensel olacaksınız. Bizler İTÜ kültürünün, köklü tarihinin, akademik gücünün, topluma mal olmuş değerlerinin varlığı ile ışığınızı parlatmak, yolunuzu aydınlatmak için inançla tüm bilgimizle ve deneyimimizle yanınızdayız.

Merak ile başlayan öğrenme yolculuğunuzun aynı şevkle devamını, ana kucağından İTÜ’ye inancımızla, yüksek donanımlı yönetici ve öğretmenlerimizle çok yönlü bir şekilde, yaşamlarınıza dokunmanın büyük mutluluğu ile sağlıyoruz.

Eğitim, sürekli gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmanın mutlak yolu. Sizler bu yolda akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri ve yabancı dil donanımları ile yüksek nitelikli, ‘’fark edilen ve fark yaratabilen’’ bireyler olarak, güçlü eğitim kadrosu ile hazırlanıyorsunuz.

Birbirimize olan güvenimizin ve bağımızın kaynağı İTÜ’lü olmamız.

Gelecek, insanların üzerine yazı yazmalarını bekleyen boş bir yüzey değil, şimdiyle şekillenen etkin bir unsurdur. Sizler şimdinizle yarınlara en iyi şekilde hazırlanıyorsunuz.

Biz sizinle bu gün olduğu gibi yarın da gurur duyuyor olacağız. Yaşama bıraktığınız izler, güçlü, aydın ve yüksek değerli olacak. Bu inancımızla her zaman izlerinizi izleyeceğiz.

Sevgili Anne Babalar,

Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın hayatlarındaki en önemli gelişim süreçlerine doğru çatı altında hazırlanıyor olmalarının ortağı olmaktan İTÜ ailesi olarak büyük mutluluk duyuyoruz.

Çocuklarımızı yaşama hazırlamak gibi büyük sorumluluğu, köklü bir geçmişin getirdiği güvenle doğru programlarla, çağın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik uygulamaları, Atatürkçü düşünce sistemini, millî ve evrensel değerleri, bireysel ve akademik gelişiminde yüksek performansı, sanat, spor alanlarında yetkinlik düzeyinde olmalarını destekliyoruz.

İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarında çocuklarımıza her zaman güven duyabilecekleri ve destek alabilecekleri bir ortamın içinde olduklarını hissettirerek onların öğrenme süreçleri içinde hem potansiyellerini en üst seviyede açığa çıkarmalarına yardımcı oluyor, hem de geleceğin özgüven sahibi bireyleri olmaları için ihtiyaç duydukları her türlü olanağı sunuyoruz.

Çocuklarımızın geleceğe atacakları imzaların gururunu yaşamaya ve yaşatmaya İTÜ ailesi ve şahsım adına sonsuz inancımla..

Saygılarımla

Sema Bayram