19.02.2020

Minik Arılarımız Projelerini Sergilediler

İlkokul 2. sınıf öğrencilerimiz farklı temalarda hazırladıkları disiplinler arası projelerini aileleriyle ve arkadaşlarıyla paylaştı.

Minik Arılarımız Projelerini Sergilediler

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir İlkokulu 2. sınıf öğrencilerimiz “Beslenme Uzmanları”, 3. Sınıf öğrencilerimiz “Yaşanabilir Dünyamız”, 4. Sınıf öğrencilerimiz ise “Kat Kat Dünyamız”  temalı disiplinler arası projelerini aileleriyle ve arkadaşlarıyla paylaştı.

Tüm derslerde “tema ile ilişkili kazanımlar” ele alarak projelerini tamamlayan öğrencilerimiz “Beslenme Uzmanları” projelerinde; dengeli beslenme, besin türlerini, “Yaşanabilir Dünyamız” adlı projelerinde; dünyanın katmanları, dünyanın hareketleri, dünya üzerinde yaşayan canlılar ve “Temiz dünya- Kirli dünya” içeriklerini ele aldılar.

“Kat Kat Dünyamız” başlıklı proje çalışmalarında ise afiş, çizim, harita, model, maket ve deneyleri de kullanarak içselleştirdikleri çalışmalarını sundular.

Öğrendiklerini paylaşırken sunum yapma becerilerini, ekip halinde çalışabilme yetilerini ve öz güvenlerini geliştiren öğrencilerimiz İngilizce sunumları ve yaptıkları müzik dinletisi ile ailelerinin beğenilerini kazandılar.