14.12.2021

Okulumuzda Orange The World Etkinlikleri Gerçekleştirildi

Ortaokulumuz öncülüğünde yürütülen, Birleşmiş Milletler’in dünya çapında düzenlediği, "Orange The World-Dünyayı Turuncuya Boya/ Kadına Karşı Şiddetle Mücadele için Aktivizm Kampanyası” kapsamında, kampüsümüz içerisinde farkındalık yürüyüşü, basın açıklaması ve ardından oturma eylemi gerçekleştirildi.

Okulumuzda Orange The World Etkinlikleri Gerçekleştirildi

Her yıl Birleşmiş Milletler öncülüğünde birçok sivil toplum kuruluşu, okul ve sosyal medyanın da desteğiyle 25 Kasım -10 Aralık tarihlerinde kadına yönelik şiddeti sona erdirmek ve bu konuya dikkat çekmek için çeşitli farkındalık çalışmaları yapılmaktadır.

Bizler de bu önemli konuda bilinci ve duyarlılığı sağlamak amacıyla, ortaokulumuz öncülüğünde, çeşitli ders içi etkinlikler ve farkındalık çalışmaları ile kampanyaya destek verdik.