16.01.2020

Velilerimize Aile Tutumları Semineri

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık birimimiz tarafından düzenlenen öğrenci ve veli eğitimleri, farklı konu ve konuşmacılarla devam ediyor.

Velilerimize Aile Tutumları Semineri

Veli seminerleri kapsamında  5. ve 6. sınıf velilerimize yönelik olarak "Aile tutumları - İletişim" konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Sunumda, iletişim, yaş dönemi özellikleri, aile tipleri ve tutumları gibi konularda bilgi verildi. Seminere, velilerimiz de soru ve yorumlarıyla katkıda bulundu.