19.02.2020

Yüzmede Şampiyonluk Yine İTÜ GVO'da!

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Gençler Yüzme İl Birinciliği yarışmasına İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları damgasını vurdu. Yarışmaya katılan erkek ve kız takımlarımız bu yıl da İzmir birinciliği elde ederek şampiyon oldu.

Yüzmede Şampiyonluk Yine İTÜ GVO'da!

Öğrencilerimiz yarışlardaki çeşitli branşlardan; 14 altın, 10 gümüş, 16 bronz madalya olmak üzere toplam 40 madalya kazandı.

İzmir şampiyonu olan yüzme erkek takımımız Mehmethan Gör, Görkem Sülün, Ali Ergün Yeke, Efe Ertüzün, Batuhan Ata Özen, Cansın Şovalye Önkol, Okyanus Akdeniz, İzmir Şampiyonu olan yüzme kız takımımız; Bengü Aktarmaç, Beren Çelik, Doğa Atıcı, Yağmur Akdağ, Yağmur Seven, Ceren Hayta Ezgi Narin ile öğrencilerimizde emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.