20.12.2023

Geleneksel Yılbaşı Panayırı ve Konseri İçin Geri Sayım Başladı

Geleneksel Yılbaşı Panayırımız ve Yeni Yıl Konserimiz bu yıl 23 Aralık 2023 Cumartesi günü kampüsümüzde “Çağdaş Bir Gelecek İçin Bir Işık da Sizlerle Yakalım” sloganı ile gerçekleştirilecek.

Geleneksel Yılbaşı Panayırı ve Konseri İçin Geri Sayım Başladı

İTÜ GV İzmir Okulları olarak gerçekleştireceğimiz Yılbaşı Panayırımızı, Öğrenci Meclisimiz ve Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla “Çağdaş Bir Gelecek İçin Bir Işık da Sizlerle Yakalım” sloganı ile düzenliyoruz.

Elde edilen gelirin "Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Şubesi"ne bağışlanacağı panayırımız için hazırlıklarımızı heyecanla sürdürüyoruz.