Kayıt

Okul Ücretleri

İzmir Nesan Kampüsü
2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Ücretleri

Okul Ücretlerimizi PDF olarak indirmek için tıklayınız.

ANAOKULU
Eğitim Ücreti  25.000 TL
Yemek Ücreti  5.648 TL
Eğitim Ücreti  44.882 TL
Yemek Ücreti  6.495 TL
Eğitim Ücreti  45.255 TL
Yemek Ücreti  5.675 TL
LİSE
Eğitim Ücreti  47.736 TL
Yemek Ücreti  5.675 TL

5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu ve ilgili yönetmelikler gereği ilan olunur.

* Eğitim öğretim ve yemek ücretlerine %8 KDV dahil değildir ve yukarıda belirtilen rakamlar taksitli (10 taksit) ücretlerdir.

* Erken kayıt ödemelerinde, Şubat ayında, %7, Mart ayında %4 erken kayıt indirimi yapılır.

* Peşin ödemelerde Şubat Ayında %8, Mart Ayında %5, Nisan Ayında %4, Mayıs-Eylül Ayları arasında %3 peşin indirimi uygulanır.

* 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı, Şubat ayı erken kayıt ve peşin indirimi oranı toplamımız %7 + %8’dir.

* 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı, Mart ayı erken kayıt ve peşin indirimi oranı toplamımız %5 + %4’tür.

* Taksitli ödeme yapmak isteyen velilerimiz,  Şubat veya Mart aylarında yapılacak peşinat ödemeleri sonrası, taksit ödemelerini 25 Mayıs 2021 tarihinde başlatıp, kalan ücreti eşit bir şekilde 25 Ocak 2022 tarihine kadar taksitlendirebilirler.

* Pandemi koşulları sebebiyle, yemek ücretleri Eylül 2021 tarihinden itibaren başlamak üzere, 5 taksit olarak tahsil edilecektir.

* İTÜ GVO anlaşmalı protokol kurumların indirim oranı ek %10'dur.

* Peşin indirimi ve kayıt indirimleri dışında, farklı indirim gruplarının bir arada olduğu durumlarda, bu indirim oranlarından sadece en yüksek olanı uygulanır.

* Kardeş indirim oranı %10'dur. İndirim ikinci ve diğer kardeşlere uygulanır.

* İTÜ mezunu çocukları ve torunları için tüm indirimler dahil olmak üzere indirim oranı %25'dir.

* İndirim oranları sadece eğitim ücretini kapsar.

* İTÜ mezunu veli çocuklarının akademik burs almış olmaları durumunda, burs veya indirimden yüksek olan oran kabul edilir.

* Anaokulu ve İlkokul sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğündür. Ortaokul ve Lise sabah ara öğünü ve öğlen yemeği olmak üzere 2 öğündür.