Kayıt

Okul Ücretleri

İzmir Nesan Kampüsü
2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Ücretleri

Okul Ücretlerimizi PDF olarak indirmek için tıklayınız.

ANAOKULU
Eğitim Ücreti 30.000 TL
Yemek Ücreti 6.100 TL
Eğitim Ücreti 42.150 TL
Yemek Ücreti 6.100 TL
Eğitim Ücreti 42.500 TL
Yemek Ücreti 5.330 TL
LİSE
Eğitim Ücreti 44.830 TL
Yemek Ücreti 5.330 TL

5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu ve ilgili yönetmelikler gereği ilan olunur.

* Eğitim öğretim ve yemek ücretlerine %8 KDV dahildir ve yukarıda belirtilen rakamlar taksitli (10 taksit) ücretlerdir.

* Peşin ödemelerde Şubat Ayında %6, Mart Ayında %5, Nisan Ayında %4, Mayıs-Eylül Ayları arasında %3 peşin indirimi uygulanır.

* Tek slip kredi kartı peşin ödemelerinde ise ilgili ayın indirim oranından 1 puan düşük indirim uygulanır.

* Peşin indirimi ve kayıt indirimleri dışında, farklı indirim gruplarının bir arada olduğu durumlarda, bu indirim oranlarından sadece en yüksek olanı uygulanır.

* Kardeş indirim oranı %10'dur. İndirim ikinci ve diğer kardeşlere uygulanır.

* Kamu personeli, akademisyen ve anlaşmalı kurumların indirim oranı %10'dur.

* İTÜ mezunu çocukları ve torunları için tüm indirimler dahil olmak üzere indirim oranı %30'dur.

* İndirim oranları sadece eğitim ücretini kapsar.

* İTÜ mezunu veli çocuklarının akademik burs almış olmaları durumunda, burs veya indirimden yüksek olan oran kabul edilir.

* Anaokulu ve İlkokul sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğündür. Ortaokul ve Lise sabah ara öğünü ve öğlen yemeği olmak üzere 2 öğündür.