Kampüs Yaşamı

Spor ve Sanat Okulları

Spor okulları

Sporu ve spor kültürünü yaşam biçimi olarak benimsemiş, paylaşımcı, katılımcı, takım ruhu gelişmiş, ilgili spor branşlarında yetkin öğrenciler yetiştirmek temel hedefimizdir.

Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı, sporu seven bireyler yetiştirme vizyonumuz doğrultusunda; alanında uzman öğretmenlerden oluşan kadrosuyla çeşitli spor branşlarında açılan “Spor Okulu” çalışmalarımız devam etmektedir.

Spor Okulumuzda, öğrencilerimizin tercih ettiği branşa göre her yaş ve seviyeye uygun gruplar oluşturulmaktadır. Yaş aralıklarında oluşturulan gruplarla çalışmalara katılabilecektir.

Öğrencilerimizi ve okul dışından referanslı öğrencileri “Spor Okulumuz” un keyifli, eğlenceli ve öğretici çalışmalarına katılmaya davet ediyoruz.

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları - Göztepe Spor Kulübü

Spor ve Sanat Okulları Veli Bilgilendirme yazısı için tıklayınız.

Spor Okulumuz ile ilgili detaylara bu linki tıklayarak ulaşabilirsiniz...

Sanat okulları

Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı, sanatı seven bireyler yetiştirme vizyonumuz doğrultusunda; alanında uzman öğretmenlerden oluşan kadrosuyla enstrüman ve görsel sanatlar alanlarında açılan “Sanat Okulu” 2. dönem çalışmalarımız devam etmektedir.

4-17 yaş seviyesindeki öğrenciler kendi yaş aralıklarında oluşturulan gruplarda çalışmalara katılabileceklerdir.

Tüm öğrencilerimizi ve okul dışından referanslı öğrencileri “Sanat Okulumuz” un keyifli, eğlenceli ve öğretici çalışmalarına katılmaya davet ediyoruz.