04.01.2023

Humanity 4. Liseler Arası Sosyal Sorumluluk Sempozyumumuz İçin Geri Sayım Başladı

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anadolu Lisesi öğrencilerimizin sosyal farkındalık projeleri geliştirmelerine destek olabilmek amacıyla düzenlediği “Humanity Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Sempozyumu” 11 Ocak Çarşamba günü sivil toplum örgütlerinin katılımı ile gerçekleştirilecek.

İTÜ Geliştirme Vakıf İzmir Okullarımızda öğrencilerimizin; evrensel ve yerel boyutta sorumluluk sahibi, çözüm odaklı, etkin yurttaşlar olmaları, toplumsal sorunlara karşı bilinçlenmeleri ve bu sorunlara dair çözüm üretme yeteneklerinin gelişmesi hedeflenir.

Bu hedefler doğrultusunda İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anadolu Lisesi olarak her yıl öğrencilerimizin sosyal farkındalık projeleri geliştirmelerine destek olabilmek amacıyla “Humanity Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Sempozyumu”nu düzenlemekteyiz. Bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan sempozyumumuz için 11 Ocak 2023 Çarşamba günü pek çok sivil toplum örgütünü ve değerli ismi okulumuzda ağırlayacağız.

Açılış konuşmalarını Lise Müdürümüz Serkan Gözder, Gönüllü Hizmetler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kevser Çimenli, Gazeteci Yazar Nedim Atilla’nın yapacağı sempozyuma, Güzel İşler Derneği, AHBAP, Gönüllü Hizmetler Derneği, EÇEV, Smyrna Rotary ve Rotaract Kulübü, TURMEPA katılım gösterecek.

Sempozyuma katılan sivil toplum kuruluşları, faaliyetlerini anlattıkları birinci oturumun ardından katılımcı lise öğrencileri ile faaliyet alanlarına ilişkin atölye çalışmaları gerçekleştirecek.