Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır

İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sunmak ve trafiği analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri ayrıca sosyal medya, reklamcılık ve analiz iş ortaklarımızla paylaşabiliriz. İş ortaklarımız, bu bilgileri kendilerine sağladığınız veya hizmetlerini kullanırken topladıkları diğer bilgilerle birleştirebilir.

Haberler

17.07.2025

Lise Öğrencilerimiz İtalya’da Bilim, Teknoloji ve İlham Dolu Bir Geziye Katıldı

Lise öğrencilerimiz, İtalya’da gerçekleştirdikleri teknik gezi ile otomotiv ve mühendislik dünyasına yakından tanıklık etme imkânı buldular.

Lise Öğrencilerimiz İtalya’da Bilim, Teknoloji ve İlham Dolu Bir Geziye Katıldı

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, İtalya’da gerçekleştirdikleri teknik gezi ile otomotiv ve mühendislik dünyasına yakından tanıklık etme imkânı buldular.

Ferrari’nin efsanevi spor otomobillerini yerinde inceleyerek, bu araçlarda kullanılan ileri teknolojileri doğrudan gözlemlediler. Ducati fabrikasında ise üretim hattının tüm aşamalarını izleyerek motorlu taşıtların tasarım ve üretim süreçlerine dair kapsamlı bilgiler edindiler.

STEM odaklı bu gezide, Ferrari ve Ducati’de görevli mühendislerle bir araya geldiler ve teknoloji temelli eğitim oturumlarına katıldılar. Ferrari yöneticilerinden marka olmanın sırlarını dinlediler, Pit Stop deneyimiyle teknolojinin kalbine yolculuk yaptılar.

Program sonunda Ferrari tarafından verilen katılım sertifikasıyla, hem kültürel hem teknolojik anlamda donanımlı birer birey olmanın gururunu yaşadılar.

Ayrıca, program boyunca Roma, Venedik, Bologna ve Floransa’nın tarihi dokusunu ve kültürel mirasını keşfetme fırsatını da yakaladılar.






Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat