26.02.2020

Ortaokul Öğrencilerimizi Lisemizde Ağırladık

Okulumuzun 8. sınıf öğrencileri "Lisemi Tanıyorum" etkinliğinde lisemizdeki Kimya, Biyoloji, Bilişim, Türk Dili Edebiyatı ve Tarih gibi dersleri deneyimleme ve detaylı bilgi edinme fırsatı buldular.

Ortaokul Öğrencilerimizi Lisemizde Ağırladık

Ortaokul öğrencilerimiz için gerçekleştirilen ve lise öğrencilerimizin eşlik ettiği etkinlikte laboratuvarda gerçekleştirilen bilimsel gözlem ve deneyler hakkında detaylı bilgi verildi. Merak ettikleri konulara ilişkin bilgi alan Ortaokul öğrencilerimiz, laboratuvarlarımızda deney ve gözlem yapma imkanı da yakaladı.

Öğrencilerimiz laboratuvarda gerçekleştirilen deneysel çalışmaların yanı sıra lisede uygulanan ders içerikleri hakkında da bilgi sahibi oldular.