24.09.2022

Ortaokulumuz Ulusal Kalite Etiketi Almaya Hak Kazandı

Ortaokul Sosyal Bilimler Zümremiz, e-Twinning çalışmaları kapsamında, “Deprem Uyarır, Bilinç Kurtarır” sloganıyla yürüttükleri proje ile “e-Twinning Quality Label- Ulusal Kalite Etiketi” almaya hak kazandı.

Ortaokulumuz Ulusal Kalite Etiketi Almaya Hak Kazandı

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Ortaokulu Sosyal Bilimler Zümremiz, e-Twinning çalışmaları kapsamında, “Deprem Uyarır, Bilinç Kurtarır” sloganıyla yürüttükleri proje ile “e-Twinning Quality Label- Ulusal Kalite Etiketi” almaya hak kazandı.

İzmir depreminin bizlere büyük bir öğreti olduğu bilinciyle projenin paydaş okullarından biri olarak bilinçlendirme çalışmalarımızı, proje tabanlı öğrenme anlayışı ile harmanlayarak öğrencilerimizle 7 ay boyunca ciddi bir öğrenme süreci geçirdik. Bu sürecin sonunda, e-Twinning Quality Label- Ulusal Kalite Etiketi’ni gururla teslim aldık.

Birlikte öğrenmenin, bilinç kazanmanın, günün birinde hayatımızı kurtaracak bilgiler edinmenin önemini kavradığımız bu çalışmada gösterdikleri katkı ve özveriden dolayı proje danışmanı öğretmenimiz Ebru Özümit’e, projeye katkı koyan öğrencilerimiz Ayşıl Gecer, Yağız Baş, Irmak Kaynarca, M.Emir Özdiş, Esin Ecrin Akgün’e teşekkür ediyoruz.