26.01.2024

5. Liseler Arası Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Sempozyumu Humanity İçin Geri Sayım Başladı

Lise öğrencilerimizin sosyal farkındalık projeleri geliştirmelerine destek olabilmek amacıyla düzenlediği “Humanity Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Sempozyumu” 14 Şubat Çarşamba günü sivil toplum örgütlerinin katılımı ile gerçekleştirilecek.

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anadolu Lisesi öğrencilerimizin sosyal farkındalık projeleri geliştirmelerine destek olabilmek amacıyla düzenlediği “Humanity Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Sempozyumu” 14 Şubat Çarşamba günü sivil toplum örgütlerinin katılımı ile gerçekleştirilecek.

Okullarımızda öğrencilerimizin; evrensel ve yerel boyutta sorumluluk sahibi, çözüm odaklı, etkin yurttaşlar olmaları, toplumsal sorunlara karşı bilinçlenmeleri ve bu sorunlara dair çözüm üretme yeteneklerinin gelişmesi hedeflenmektedir.

Bu hedefler doğrultusunda İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anadolu Lisemizde her yıl öğrencilerimizin sosyal farkındalık projeleri geliştirmelerine destek olabilmek amacıyla “Humanity Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Sempozyumu”nu düzenlenir. Bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek olan sempozyumumuz için 14 Şubat 2024 Çarşamba günü pek çok sivil toplum örgütünü ve değerli ismi okulumuzda ağırlayacağız.

Açılış konuşmalarını Lise Müdürümüz Serkan Gözder, Dünyayı Güzellik Kurtaracak Platformu Kurucusu Şule Güloğulları ve Alternatif Yaşam Derneği Başkanı Ercan Tutal’ın yapacağı sempozyuma, LÖSEV, İhtiyaç Haritası, Interract 2440. Bölge, Deniz Temiz Turmepa, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği katılım gösterecek.

Sempozyuma katılan sivil toplum kuruluşları, faaliyetlerini anlatacakları ilk oturumun ardından katılımcı lise öğrencileri ile faaliyet alanlarına ilişkin atölye çalışmaları gerçekleştirecek.