04.10.2024

Lise Öğrencilerimiz Yetkinlik Geliştirme Programımız ile Kariyer Yolculuklarında İlk Adımlarını Atıyor

Lise öğrencilerimize özel, İzmir’de ilk kez okulumuzda uygulanan Lise Yetkinlik Geliştirme Programımız üçüncü yılında.

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anadolu Lisesi öğrencilerimize özel, İzmir’de ilk kez okulumuzda uygulanan, Kızanlıklı Akademi ile yürüttüğümüz Lise Yetkinlik Geliştirme Programımız üçüncü yılında.

Lise öğrencilerimizin katılım gösterdiği, üç senedir yürüttüğümüz programda, iş dünyasının beklediği 21.yy beceri ve yetkinliklerini geliştirmeye yönelik hazırlanan içeriklerde üniversite yaşamlarında elde edecekleri kazanımları, henüz lisede eğitim gördükleri sırada almalarını sağlıyoruz.

Okulumuza özgü tasarlanmış olan, 10. sınıf öğrencilerimize yönelik yürütülen programımızda, proje geliştirme örneklemleri, vaka çalışmaları ve interaktif eğitimler yer almakta.

İzmir’de ilk kez okulumuzda uygulanan, 21.yy yetkinlikleri ile ilgili yüksek bilinç ve farkındalık sağlayan programımızla, öğrencilerimizin bu yetkinlikleri önceden edinmelerine ve birçok alanda daha önde yer almalarına olanak sunuyoruz.