08.01.2022

Öğrencilerimizden Kişisel Resim Sergisi ve Piyano Dinletisi

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okullarımızda öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanı sıra sanatsal ve estetik zevklerini geliştirmek, bireysel yeteneklerini görmelerini sağlamak amacıyla çeşitli sanatsal faaliyetler yapılmaktadır.

Öğrencilerimizden Kişisel Resim Sergisi ve Piyano Dinletisi

Bu kapsamda çalışmalarını ve performanslarını sergileme imkanı sunduğumuz öğrencilerimizden Pelin Kapucu ve Dila Şerife İleri “Kadın” temalı kişisel resim sergilerini sunarken, Elif Zeynep Sürücü piyano dinletisi ile kendilerine eşlik etti.

Bu özel çalışmalar ile bizlere özel bir gün yaşatan öğrencilerimize ve eğitimlerinde katkısı olan öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.