05.10.2024

AP Programımız Başlıyor

Lisemiz tarafından yürütülen AP Programı 28 Ekim tarihinde başlıyor.

AP Programımız Başlıyor

AP (Advanced Placement) Programı lisede uygulanmaya başlayan ve İleri Düzey Yerleştirme Programı olarak adlandırılan, yurt dışında pek çok üniversitenin kayıt koşullarından biri olan bir programdır. Bu program öğrencilere henüz lisedeyken üniversite düzeyindeki dersleri alma ve bu derslerden üniversite eğitimi esnasında muaf olma imkanı sunmaktadır. Aynı zamanda programı başarıyla bitiren öğrenciler yurt dışı üniversitelerinin kabulü aşamasında standart başvuru yapanlara göre avantaj sağlamaktadır. Bu program sayesinde öğrencilerimiz kayıt aşamasındaki önceliğin yanı sıra, eleştirel düşünme, çok yönlü bakabilme gibi becerilerini de geliştirirler.Programa başvuru 18 Ekim tarihine kadar devam edecektir.

BİLGİ FORMU

BAŞVURU LİNKİ