Kampüs Yaşamı

Servis Hizmetleri

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi öğrenci taşımacılığında önceliği güven ve kaliteye veren Gürsel Turizm AŞ ile çalışmaktadır.

Günde 25 bin öğrenci hareketine yön veren ve 1989 yılında kurulan Gürsel Turizm AŞ., her geçen gün öğrenci ve personel taşımacılığı alanında ülkemizin önde gelen servis firmalarından biri olmayı hak etmiş,  sağladığı güven, dakiklik, uzmanlık, kalite ve müşteri odaklı anlayışı ile diğer sektör firmalarından sıyrılarak sektörde ayrı bir yere ulaşmıştır.

Personel ve öğrenci taşımacılığı denildiğinde güven, disiplin, kaliteyi akla getiren Gürsel Turizm, bugün şirket merkezi Kartal’da olmak üzere Güneşli, Gebze, Eskişehir, Samsun, Ankara ve İzmir Bölge ile birlikte 20 adet bölge ofisi ile mevcut ve potansiyel müşterilerine hizmet vermektedir. 2000 yılında sektörde ilk olarak ISO 9001 belgesini alarak Toplam Kalite yolculuğunu başlatan Gürsel Ailesi; ISO 14001 (ÇYS), OHSAS 18001(İSG), ISO 10002 (Müşteri Memnuniyeti), TSE Hizmet Yeterlilik belgelerine sahip olup, uygulamalarını sürekli iyileştirmektedir. Gürsel Turizm aynı zamanda KALDER’ in başlattığı “Ulusal Kalite Hareketi”’nin aktif katılımcıları arasında yer almaktadır. Gürsel Turizm olarak öncelikli amacımız, sektörde Öğrenci ve Personel taşımacılığı standartlarını belirlemek ve bu sektörde hizmet veren firmalara model olmaktır.

Öğrenci ve personel  taşımacılığı alanında yapmış olduğu,  trafikte araç kontrolleri, lastik standartları denetimleri, hız kontrolleri, saha denetimleri, kılık kıyafet denetimleri, evrak kontrolleri, optimizasyon çalışmaları ve ilaçlama /dezenfeksiyon işlemleri ile fark yaratarak, özellikle araç içerisinde uyuyakalma vb. nedenlerden dolayı öğrenci ve araç-gereç unutulmasını önlenmek amacıyla  (araçların en arka koltuk arkasına kart okuma cihazı kurulumu yaparak sürücü veya hosteslerimize araç içi kontrol kartları verip) kurmuş olduğu  araç içi kontrol sistemi aktif hale getirmesi ile de rol model olmuştur.

Bugün Türkiye genelinde hizmet verdiği 40’ı aşkın kampüsü ile İstanbul ilinde A-Plus okullara hizmet vermeye devam etmekte ve her geçen gün yeni ihalelere girerek referanslarını çoğaltmaktadır.

Ülkemizin son günlerde karşı karşıya kaldığı Covid -19 sürecinde de MEB, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu tavsiyelerine göre hareket eden genel merkezimiz, okul ofislerimizi de güncel konular ve uygulamalar ile ilgili sık sık bilgilendirmektedir. Okullarımızın açılması ile birlikte tüm servis araçlarımızın ve ekibimizin Kalite birimimiz tarafından hazırlanan “Servis araçları Covid-19 Talimatnamesine” uygun hareket edip etmeyeceği denetlenerek, raporlanacaktır. Bu süreçte dinamik olan tavsiye kararları firmamızca yakından takip edilerek uygulanacaktır.