Kampüs Yaşamı

Servis Hizmetleri

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi öğrenci taşımacılığında önceliği güven ve kaliteye veren Bozşahinler Turizm AŞ ile çalışmaktadır.

1999 yılında kurulan Bozşahinler Turizm AŞ., her geçen gün öğrenci ve personel taşımacılığı alanında ülkemizin önde gelen servis firmalarından biri olmayı hak etmiş,  sağladığı güven, dakiklik, uzmanlık, kalite ve müşteri odaklı anlayışı ile diğer sektör firmalarından sıyrılarak sektörde ayrı bir yere ulaşmıştır.

Eğitim, üretim ve yönetim alanlarında kilit konumda bulunan kurumların ulaşım hizmetlerini sağlayan firma 22. Yılında 60 araçlık öz mal,400 araçlık tedarikçi filosuna ulaşmıştır. Tahditli ‘S’ plaka uygulaması ile çalışan servis sektöründe öz mal plaka sahipliği bakımından sektörde birinci sıradadır.