13.02.2021

Avukat Adayı Mezunlarımız Geleceğin Adalet Temsilcileri

Avukat Adayı Mezunlarımız Geleceğin Adalet Temsilcileri

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okullarımızda evrensel değerlere sahip, çift dilli, bilgiyi yorumlayabilen, öz güvenli, kendini en iyi şekilde ifade edebilen öğrenciler yetiştiriyoruz. Bu donanıma sahip olan öğrencilerimiz, lise eğitimleri sonrasında da hedeflerini belirlerken kişilik özellikleri ve edindikleri alt yapıyı göz önünde bulundurarak bölüm tercihleri yapmaktalar.

İlk mezunlarımızdan olan, Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim gören Selin Öztop ve Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tam burslu olarak eğitim gören Sinem Naz Üresin de hayallerinde yer alan hukuk eğitimini bu birikimleri ile birleştirdiler.

Değerli mezunlarımıza tüm eğitim hayatları boyunca başarı diliyoruz.