06.05.2021

Türkiye Birinciliği Alan Öğrencilerimizle Gurur Duyuyoruz

8. sınıf öğrencilerimiz Yağız Gündoğan ve Alphan Saz önemli bir sınav başarısı elde ederek bizlere büyük gurur yaşattılar.

Türkiye Birinciliği Alan Öğrencilerimizle Gurur Duyuyoruz

Çalışkan Yayınları GDS’de öğrencimiz Yağız Gündoğan ve Alphan Saz tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldılar ve 6876 kişi arasından Türkiye Birincisi oldu.

Öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz. Öğrencilerimizin başarısında emeği olan tüm öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.