18.01.2021

“Common Sense School” Rozeti İkinci Kez İTÜ GVO İzmir’de

Okulumuzda yürütmüş olduğumuz dijital vatandaşlık çalışmalarımız ile birlikte Common Sense tarafından verilen "Common Sense School" rozetini ikinci kez almaya hak kazandık.

“Common Sense School” Rozeti İkinci Kez İTÜ GVO İzmir’de

Amerikan sivil toplum kuruluşu olan “Common Sense Education” tarafından verilen, 2020-2022 yıllarını kapsayan "Common Sense School" rozeti okulumuzdaki dijital vatandaşlık kültürünü ve öğrencilerimize sunduğumuz güvenli ve doğru teknoloji kullanımını, farkındalık ve sorumluluk taşıyan dijital vatandaşlar olmaları yönünde yaptığımız çalışmaları ifade etmektedir.