18.08.2021

İTÜ GVO İzmir Anadolu Lisesi Mezunlarımızı Gururla Uğurladık

Okulumuzdan mezun olan 12. sınıf öğrencilerimizle, mezuniyetlerinin gurur ve coşkusunu yaşadık.

İTÜ GVO İzmir Anadolu Lisesi Mezunlarımızı Gururla Uğurladık

İTÜ GVO İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Sandalcı’nın katılım gösterdiği törende, İTÜ GVO İzmir Genel Müdürü ve Kurucu Temsilcisi Esra Sandalcı Adam, Lise Müdürümüz Arzu Tüfekçi konuşma yaparak mezunlarımıza yeni yaşamlarında başarılar diledi.

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Kültürel A.Ş. Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Prof. Dr. Lerzan Özkale yayınladığı mesajla mezunlarımızı kutladı.

Öğretmen ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz törende coşku dolu anlar yaşandı.

Öğretmenlerinden anı belgelerini ve anı plaketlerini alan, okullarından başarıyla mezun olan öğrencilerimizi kutluyor, aydınlık bir gelecek diliyoruz.