04.12.2020

Deprem Uyarır, Bilinç Kurtarır

Öğrencilerimiz, eTwinning Projesi kapsamında, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanarak sivil toplum kuruluşlarının da desteği ile deprem konusunda farkındalık oluşturacakları bir çalışma gerçekleştirdiler.

Deprem Uyarır, Bilinç Kurtarır

Öğrencilerimiz, Avrupa Komisyonu girişimi olan eTwinning Projesi kapsamında, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanarak, AFAD başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da desteği ile deprem konusunda farkındalık oluşturacakları bir çalışma gerçekleştirdiler.

Proje yürütücüsü öğrencilerimiz “Deprem Uyarır, Bilinç Kurtarır” temalı çalışmalarında, toplumu deprem konusunda çeşitli açılardan bilinçlendirmeyi, yaşadığımız şehirlerin deprem geçmişi hakkında bilgilendirmeyi hedeflemişlerdir.

Projenin yürütülmesi sırasında ise öğrencilerimiz, disiplinler arası işbirliği, yazılı ve sözlü becerilerini geliştirme, WEB 2.0 araçlarını aktif olarak kullanma gibi konularda gelişim sağlamışlardır.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini, hazırladıkları bu önemli proje için tebrik eder başarılarının devamını dileriz.