18.03.2020

Önemli Bilgilendirme

Koronavirüs salgını sebebiyle Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından alınan 16 Mart 2020 Pazartesi günü itibarıyla okulların tatil edilmesiyle birlikte, tüm kademelerde eğitim ve öğretim faaliyetlerimize online ortamda devam edilecektir.

Önemli Bilgilendirme

Değerli Velilerimiz

Eğitim yöneticilerimiz ile yapılan toplantılarda alınan kararlar gereği, başta merkezi sınavlara hazırlık kapsamında Liselere Giriş Sınavı (LGS) çalışmalarını devam ettiren 8. sınıf öğrencilerimiz ile Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlıkları süren 12. sınıf öğrencilerimiz olmak üzere, tüm kademelerde eğitim ve öğretimi dijital ortamda devam ettirecek teknik altyapımızın ve eğitim teknolojileri sistemimizin hazır olduğunu; sürdürülecek akademik faaliyetler ile ilgili takip edilecek tüm adımların ve programların e-posta aracılığıyla tüm velilerimize iletileceğini belirtmek isteriz.

Tatilin uzaması durumunda da izlenecek yol haritası şimdiden belirlenmiş olup, gerekmesi halinde e-posta aracılığıyla velilerimiz ile paylaşılacaktır.

Tüm öğrencilerimizin ders takip ve ödev çalışmaları itugvo.net sistemine işlenecek olup, velilerimiz öğrenci durumlarını sistem üzerinden takip edebilecektir.

Bu süreçte kendi dijital altyapımıza ek olarak, Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Ziya Selçuk’un da açıklamasında yer verdiği Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sisteminden de faydalanacağımızı ayrıca bildiririz.

Saygılarımızla.