22.12.2020

Osman Can Özcanlı Girişimcilik Kulübümüzün Konuğu Oldu

Girişimcilik Kulübümüz, ABD'de yaptığı tasarımlarla pek çok ödüle layık görülen, Türkiye'nin Genç Yaratıcı Girişimcisi unvanının sahibi, Ozpack’in kurucusu Osman Can Özcanlı’yı konuk etti.

Osman Can Özcanlı Girişimcilik Kulübümüzün Konuğu Oldu

Dünyanın ilk şekil değiştiren lavabosu, şeffaf ekmek kızartma makinası, katlanabilir ekran, renk değiştiren spor ayakkabıları gibi yeniliklerin altında imzası bulunan Özcanlı, 24 Aralık Perşembe günü 15.30’da “Girişimcilik ve Hayatı Dolu Dolu Yaşamak” başlıklı konuşmasıyla öğrencilerimizle buluştu.

Özcanlı, “Başlarda gittiğim kırtasiyelerin hiçbirisi ürünlerimizi alıp satmak istemedi, hiçbir okul ya da dershane alıp yaptırıp satmak istemedi. Gittiğim on dershanenin hiçbiri kabul etmedi en sonunda onuncusu kabul etti o da tanıdık olduğu için. Başlangıçlar hep böyle oluyor. Defalarca hayır duymaya hazırlıklı olmak gerekiyor. “ diyerek öğrencilerimizle girişimcilik deneyimleri paylaştı.