01.11.2023

Arılarımızla Hayvanları Koruma Gününü Kutladık

Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerimizle, 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününü farkındalık yaratacak çeşitli etkinliklerle kutladık.

Arılarımızla Hayvanları Koruma Gününü Kutladık

Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerimizle, Hayvanları Koruma Günü’nü farkındalık yaratacak çeşitli etkinliklerle kutladık.  Anaokulumuzdaki minik arılarımız kendi yaptıkları hayvan maskeleri ile öğretmenlerinin okudukları masalları dinlediler.

İlkokul öğrencilerimiz hayvanları korumaya ilişkin Türkçe ve İngilizce bildiri okudular, şarkılar seslendirdiler. Ortaokul öğrencilerimiz ise eğitim aldıkları İngilizce, Almanca ve İspanyolca dillerinde güne özel paylaşımlar yaptılar.

Can dostlarımızla bu dünyayı, sadece 4 Ekim’de değil daima paylaşmaktan mutluyuz.