06.03.2023

Humanity- 4. Liseler Arası Sosyal Sorumluluk Sempozyumunu Gerçekleştirdik

Öğrencilerimizin sosyal farkındalık projeleri geliştirmelerine destek olabilmek amacıyla, her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz “Liseler Arası Humanity Sosyal Sorumluluk Sempozyumu”nun dördüncüsünü gerçekleştirdik.

Humanity- 4. Liseler Arası Sosyal Sorumluluk Sempozyumunu Gerçekleştirdik

Sunuculuğunu öğrencimiz Ceyda Öztürk yaptığı etkinliğimiz, uluslararası dans başarıları olan öğrencimiz Berra Gözder’in dans gösterisiyle başladı.

Sempozyumumuz Lise Müdürümüz Serkan Gözder’in ardından, Gönüllü Hizmetler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kevser Çimenli ve gazeteci yazar Nedim Atilla’nın açılış konuşmaları ile devam etti.

Ortaokul orkestramızın müzik dinletisinin yer aldığı sempozyumumuza katılım gösteren Güzel İşler Derneği, AHBAP, Gönüllü Hizmetler Derneği, EÇEV, Smyrna Rotary  ve Rotaract Kulübü, Turmepa sivil toplum örgütleri, faaliyet alanlarına ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.