06.03.2023

Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu Sınav Grubu Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu Sınav Grubu Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Sınav grubu öğrencilerimiz, Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu ile “Sınav Performansını Artırmak için Psikolojik Taktikler” konulu seminerde bir araya geldi. Seminerde öğrencilerimizle önemli bilgiler paylaşan Şakiroğlu, öğrencilerimizin merak ettiği soruları da yanıtladı.

Şakiroğlu seminerde, sınava hazırlık süreci ve sınav esnasında öğrencilerin stres faktörlerini en aza indirgemeleri yönünde zihin hijyeni taktiklerinden bahsetti. Öğrencilerin dijital dünya ile iletişimlerine farklı bir bakış açısıyla yaklaşarak kendilerine öz değerlendirme yapma imkanı sağladı.

Değerli Şakiroğlu’na, sınav sürecinde öğrencilerimize önemli bir motivasyon ve destek sağlayacak olan kıymetli paylaşımları için teşekkür ediyoruz.