07.12.2023

İlkokul Öğrencilerimiz My Dream, My Profession eTwinning Projesi Çalışmalarına Başladı

İlkokul 3.ve 4.sınıf öğrencilerimiz, İngilizce öğretmenimiz Sedef Arslan yürütücülüğünde, "My Dream, My Profession" eTwinning projesinin ilk etap çalışmalarına başladı.

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir İlkokulu 3. ve 4.sınıf öğrencilerimiz, "My Dream, My Profession" eTwinning projesi çalışmalarına başladı.

Kuzey Makedonya, Polonya ve Romanya’dan partner okulların yer aldığı projede öğrencilerimiz yabancı dil, görsel sanatlar, bilişim teknolojileri alanlarına yönelik çalışmalarla da sunumlarını zenginleştirecekler.

“My Dream, My Profession" başlıklı projenin ilk etabında mesleklere yönelik bilgilendirme seminerlerine katılacak, ardından seçecekleri meslekleri derinlemesine inceleyerek bunlara ilişkin disiplinler arası bir çalışma ortaya koyacaklar.

Bu önemli önemli uluslararası proje sürecinde tüm öğrencilerimizi başarılar diliyoruz, süreçte destek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.