02.11.2023

İlkokulumuzda İlköğretim Haftası'nı Kutladık

İlkokul öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle, her yıl olduğu gibi bu yıl da İlköğretim Haftası'nı coşku ile kutladık.

İlkokulumuzda İlköğretim Haftası'nı Kutladık

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir İlkokulu öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle, İlköğretim Haftası'nı coşku ile kutladık. Her yıl okula başlama heyecanının, okul sevgisinin, eğitimin öneminin coşkuyla yaşandığı “İlköğretim Haftası”nı bu sene de coşkulu bir etkinlikle gerçekleştirdik.

Hafta boyunca öğrencilerimiz derslerinde ilköğretimin önemini, okumanın değerini öğrenip pekiştirirken hazırlamış oldukları kutlama programı ile de bilgi ve heyecanlarını tüm arkadaşlarıyla paylaştılar.

İTÜ GVO İzmir Ailesi olarak tüm öğrencilerimizin İlköğretim Haftası’nı kutluyoruz.