06.11.2023

Ne Mutlu ki Cumhuriyet Çocuğuyum Gösterimizle Cumhuriyetimizin 100. Yılını Kutladık

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anaokulu ve İlkokulu öğrencilerimizle, Cumhuriyetimizin 100. Yaşını, “Ne Mutlu Ki Cumhuriyet Çocuğuyum” gösterimizle kutladık.

Velilerimizin katılım gösterdiği programımızda Mandolin Orkestrası, müzikleriyle etkinliğimize renk kattı. Katılımları ve bizlere Cumhuriyet dönemi şarkılarıyla bir müzik şöleni yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Anaokulu ve ilkokul 1.,2. sınıf öğrencilerimizin birbirinden renkli dansları ve drama gösterisi, finalinde 10. yıl marşı ile bayraklar eşliğinde tüm İTÜ GVO İzmir Ailemizle bu anlamlı günü adına yakışır şekilde kutladık.