02.11.2023

Öğrencilerimiz ve Velilerimizle Cumhuriyet Yürüyüşünde Bir Araya Geldik

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında, İTÜ GVO İzmir öğrencilerimiz ve velilerimizle doğa yürüyüşü gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz ve Velilerimizle Cumhuriyet Yürüyüşünde Bir Araya Geldik

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında,  İTÜ GVO İzmir öğrencilerimiz ve velilerimizle doğa yürüyüşü gerçekleştirdik.

Doğayla içiçe, temiz havanın tadını çıkardığımız bu özel günde Türk Bayrağımızı zirvede dalgalandırdık.