10.11.2023

Atamızı Saygı Sevgi ve Şükranla Andık

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında, İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları Ailemizle birlikte andık.

Atamızı Saygı Sevgi ve Şükranla Andık

Törenimiz, Kurucu Temsilcimiz ve Okul Müdürlerimizin Atatürk anıtına çelenk takdiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Lise Müdürümüz Serkan Gözder, öğretmenlerimiz adına Murat Tan ve öğrencilerimiz adına Enes Elser, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarını yaptı. Lise orkestramız müzik dinletisi ile günümüze ayrı bir renk kattı. İTÜ GVO İzmir Ailemizle birlikte, Atamızın anısına Atatürk Büstüne çiçek takdim ettiğimiz saygı geçişi gerçekleştirildi.