06.03.2023

Okula Giriş Sınavlarımızı ve Tanıtım Toplantılarımızı Gerçekleştirdik

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları anaokulu tanıtım toplantılarımızı, ilkokul düzey belirleme çalışmalarımızı ve ortaokul ile lise kademelerinde okula giriş sınavlarımızı başarıyla ve yoğun bir katılımla gerçekleştirdik.

Okula Giriş Sınavlarımızı ve Tanıtım Toplantılarımızı Gerçekleştirdik

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında, okul öncesi eğitimine başlayacak olan öğrencilerin ailelerini ağırladığımız anaokulu tanıtım toplantımızda okul müdürümüz İsmail Garip, bilingual eğitim sistemimize yönelik bilgi paylaşımında bulundu. Anaokuluna aday öğrencilerimiz ise öğretmenlerimiz eşliğinde istasyon çalışmalarında yaş gruplarına uygun aktiviteler yaptı.

İlkokula aday öğrencilerimizin düzey belirleme çalışması esnasında aileleri okulumuzu gezerek kampüsümüzü yakından tanıma imkanı buldu. Veliler aynı zamanda öğrencilerimizin ilkokul boyunca yaptıkları akademik, sosyal ve kültürel çalışmalara ait bilgi edindi.

Ortaokul ve lise kademesinde okula giriş sınavımız ise yine yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Aday veliler, öğretmenlerimizden okulumuza ilişkin tüm alanlara yönelik bilgi alma fırsatı yakaladılar.

Katılım gösteren tüm aday öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.