10.09.2024

10. Akademik Yıl Açılış Törenimizi Gururla Gerçekleştirdik

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları olarak, kuruluşumuzun 10. yıl dönümünü 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni ile coşkuyla kutladık.

10. Akademik Yıl Açılış Törenimizi Gururla Gerçekleştirdik

İzmir’in Kurtuluşu'nun yıl dönümü olan 9 Eylül'de gerçekleştirdiğimiz eğitim öğretim yılı açılış törenimize, Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz, Menderes Kaymakamı Cevat Çelik, Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Atilla, İTÜ GVO İzmir Kurucusu Nedim Sandalcı, Kurucu Temsilcisi Esra Sandalcı Adam’ın yanı sıra tüm okul yöneticileri, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi.

Sunuculuğunu Türkçe öğretmenimiz Esen Aykaya’nın yaptığı törenimiz, okul yöneticilerimizin Atatürk Anıtı'na çelenk takdiminin ardından, anaokulu öğrencilerimiz ve İTÜ GVO İzmir Ailemize yeni katılan öğrencilerimizin İTÜ Marşı eşliğinde gerçekleştirdikleri geçiş töreni ile başladı.

Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize başarılar dilerken, eğitim bir ülkenin en sağlam temeli olduğunu her geçen gün daha iyi kavrıyoruz, diyerek konuşmalarını sürdürdü.

Kurucu Temsilcimiz Esra Sandalcı Adam konuşmasında; "Bu özel gururlu günde, eğitim yolculuğumuzun her adımında emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür etmek istiyorum. On yıl önce başladığımız bu yolculuk, her birimizin katkılarıyla büyük bir başarıya dönüştü. Okulumuz, bölgenin eğitim alanında örnek bir kurumu haline geldi." dedi.

2021-2022 mezunumuz, ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümünde eğitim gören Gülce Kömürcü; "Tüm öğretmenlerime teşekkür etmek istiyorum beni hedeflerime ulaştırabilmek için çok uğraştılar ve en sonunda ise olmak istediğim yerde olmamı sağladılar." dedi.

Tören sonunda, müzik bölümümüzün dinletisi ile coşkulu dakikalar yaşanırken finalde tüm öğretmenlerimiz ve İTÜ GVO İzmir Ailemiz eşliğinde bayraklarla İzmir Marşı söylendi.

2024-2025 eğitim öğretim yılında da hep birlikte üretecek, yeni başarılara imza atacak, aydınlık yarınlara birlikte yürümeye devam edeceğiz. İTÜ GVO İzmir Ailemize sevgiyle çalışmaktan, üretmekten, öğretmekten, paylaşmaktan hiç vazgeçmeyeceğimiz, özgün ve özgür çalışmalarla dolu, mutlu, keyifli, sağlıklı bir yıl diliyoruz.