18.09.2024

İlköğretim Haftasını Coşkulu Bir Etkinlikle Kutladık

İlkokul öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle İlköğretim Haftasını coşku ile kutladık.

İlköğretim Haftasını Coşkulu Bir Etkinlikle Kutladık

Her yıl okula başlama heyecanının, okul sevgisinin, eğitimin öneminin doyasıya yaşandığı “İlköğretim Haftası”nda bu sene de coşkulu bir etkinlik gerçekleştirdik.

Hafta boyunca öğrencilerimiz derslerinde ilköğretimin önemini, okumanın değerini öğrenip pekiştirirken hazırladıkları kutlama programında bilgi ve heyecanlarını tüm arkadaşlarıyla şiirler, şarkılar ve pankart çalışmaları aracılığıyla paylaştılar.

İTÜ GVO İzmir Ailesi olarak tüm öğrencilerimizin İlköğretim Haftasını kutluyoruz.