29.07.2024

Anaokulu Hazırlık Grubu Öğrencilerimizi İlkokula Uğurladık

Anaokulu Hazırlık Grubu Öğrencilerimizi İlkokula Uğurladık

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anaokulu Hazırlık Grubu öğrencilerimiz, okulumuzda gerçekleştirilen sertifika töreniyle anaokuluna veda etti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenimizin açılış konuşmasını Kurucu Temsilcimiz Esra Sandalcı Adam ve Okul Müdürümüz İsmail Garip gerçekleştirdi.

Gezegenler temalı törende öğrencilerimiz dansları ve söyledikleri Türkçe İngilizce şarkılarla büyük beğeni toplandı. 1.sınıfa geçmenin gururunu yaşayan ve heyecanları gözlerinden okunan öğrencilerimiz belgelerini öğretmenlerinden aldı.

Minik arılarımızı ve ailelerini kutluyor emekleri için öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.