04.07.2024

Lise Öğrencilerimiz Girişimcilik Yarışması Türkiye Finallerinden En İyi Girişim Sunumu Ödülü ile Döndü

Lise Girişimcilik Kulübü öğrencilerimizin Genç Başarı Vakfı-Genç Bizz Liselerarası Girişimcilik Yarışması Türkiye Finallerinde elde ettiği üstün başarı haberiyle gurur duyduk.

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anadolu Lisesi Girişimcilik Kulübü öğrencilerimiz Emir Özdiş, Aras Kapdan, Doruk Pala, Veli Umut Özdamar ve Metehan Keskin’in Girişimcilik Yarışması Türkiye Finallerinde elde ettiği üstün başarı haberiyle gurur duyduk.

Öğrencilerimiz, İstanbul'da yapılan Genç Başarı Vakfı-Genç Bizz Liselerarası Girişimcilik Yarışması Türkiye Finallerinde "Arj Project" isimli projeleriyle "En İyi Girişim Sunumu" ödülü alarak büyük bir başarıya imza attı. Danışmanlığını öğretmenlerimiz Müge Konacaklı İtil ve Ece Özçelik’in yaptığı proje, deniz sektöründe çalışan personeller için geliştirilmiş, suyla temas anında otomatik şekilde şişen can kurtarma tulumu üzerine bir çalışmadır.

Yarışmada bine yakın proje arasından bu başarıya imza atan öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Danışmanlıklarını yapan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.