22.08.2024

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Çalışmalarımıza Seminer Programımızla Başladık

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları olarak yeni eğitim öğretim yılı seminer dönemi çalışmalarımıza büyük coşku ve heyecanla başladık.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Çalışmalarımıza Seminer Programımızla Başladık

Seminer dönemimiz İTÜ GVO İzmir Ailemize yeni katılan öğretmenlerimize Kurucu Temsilcimiz Esra Sandalcı Adam’ın yaptığı Kurum Kültürü sunumu ile başladı. Oryantasyon programımız Esra Sandalcı Adam, Akademik Direktörümüz ve Ortaokul- Lise Müdürümüz Arif Tutsak ve Anaokulu- İlkokul Müdürümüz İsmail Garip’in de yer aldığı Geleneksel Rozet Takdim seremonisi ile devam etti.

Seminer programımızda, tüm öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleşen geleneksel aile kahvaltımızın ardından öğretmenlerimizle enerjik bir başlangıç yapmak adına motivasyon etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Seminer dönemimizin ikinci gününde gerçekleştirilen genel kurul toplantımızda Kurucu Temsilcimiz Esra Sandalcı Adam, yeni eğitim öğretim yılı hedefleri, stratejik planları ve yeni eğitim yılı hazırlıklarına değindi. Esra Sandalcı Adam konuşmasında öğretmenlik mesleğinin önemine değinirken, güçlü ve yetkin akademik kadromuzla başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceğimizi söyledi.

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları olarak ailemizin her bir ferdi için başarılı, verimli ve mutlu bir yıl olmasını diliyoruz.