29.07.2024

Ortaokul Öğrencilerimizin Sahneledikleri Ah Şu Gençler Oyunu Büyük Beğeni Topladı

Ortaokul Tiyatro Kulübü öğrencilerimiz, Turgut Özakman'ın kaleme aldığı "Ah Şu Gençler” oyununu öğrencilerimiz ve velilerimizle buluşturdu.

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Ortaokulu Tiyatro Kulübü öğrencilerimiz, Turgut Özakman'ın kaleme aldığı "Ah Şu Gençler” oyununu öğrencilerimiz ve velilerimizle buluşturdu.

Gençlerin birbirleriyle ve yetişkinlerle olan ilişkilerindeki temel çatışmaları konu alan kabare tiyatrosu üslubunda biçimlendirilen oyunda; ilk bölümde gençlerin yetişkinlere, ikinci bölümünde de yetişkinlerin gençlere bakışı dile getirildi. Toplumsal hayatımızda karşımıza çıkan bazı olguları eleştirel bir güldürü biçiminde aktaran oyun, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Tiyatro Kulübü öğrencilerimizi, disiplinli çalışmaları ve sahneledikleri muhteşem performans için tebrik ediyoruz. Kulüp öğretmenlerimiz; aynı zamanda Türkçe öğretmenimiz Tuğçe Tunçel ve drama öğretmenimiz Mine Özbek’e, sahne önünde ve arkasında destek veren tüm akademik ve idari kadromuza, öğrencilerimizi yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ediyoruz.