01.10.2024

Türk Dil Bayramı ve Avrupa Dil Günü'nü Etkinliklerle Kutladık

Ortaokul öğrencilerimizle Türk Dil Bayramını ve Avrupa Dil Gününü coşkuyla kutladık.

Türk Dil Bayramı ve Avrupa Dil Günü'nü Etkinliklerle Kutladık

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları 5 ve 6. sınıf öğrencilerimizle birlikte, Türk Dil Bayramını ve Avrupa Dil Gününü coşkuyla kutladık!

Etkinliklerimizde, Türkçe’nin tarihini ve zenginliğini öğrenirken dünya dillerinin kültürel zenginliğine de yakından bakma fırsatı bulduk. Öğrencilerimiz, hem ana dilimizin hem de farklı dillerin önemine dair farkındalık kazanırken yaratıcı çalışmalarla dil sevgilerini ifade ettiler.

Çok dilliliğin ve kültürel çeşitliliğin önemi üzerine yapılan bu keyifli etkinlikte öğrencilerimiz dünya vatandaşları olma yolunda bir adım daha attılar.