25.07.2024

Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor First Lego League’e Ev Sahipliği Yaptık

Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor / FIRST® LEGO® League Explore'a her yıl olduğu gibi bu yıl da ev sahipliği yaptık.

Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor First Lego League’e Ev Sahipliği Yaptık

Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor / FIRST® LEGO® League Explore her yıl yeni ve heyecanlı bir tema sunarak çocukların bilime olan meraklarını harekete geçiriyor.

Bu sezon öğrenciler, ilgi alanlarını ve hobilerini, sanat ve teknolojiden yararlanarak daha fazla kişiye ulaştırmaya yönelik konularda çalıştılar ve müzeler, tiyatrolar, diğer sanat alanları hakkında yeni bilgiler keşfettiler.

Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor takımları, böylelikle ilgi duydukları hobilerini başkalarıyla paylaşmaya yönelik projeler ve fikirler ürettiler. Bizler de bu önemli projeye her yıl olduğu gibi bu yıl da İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir İlkokulu olarak ev sahipliği yaptık.

Yaratıcı tasarım ve fikirleriyle lego severlere örnek olan tüm takımlarımızı tebrik ediyoruz. Etkinliğe katkı sağlayan öğretmenlerimize ve anlamlı iş birlikleri için Bilim Kahramanları Derneği’ne teşekkür ediyoruz.