29.07.2024

Lise Tiyatro Kulübümüz Otogargara Oyununu Sahneledi

Tiyatro Kulübü öğrencilerimiz, otogarda geçen garip ama gerçek olayları, trajikomik bir açıdan ele alan “Otogargara” isimli tiyatro oyununu sahnelediler.

Lise Tiyatro Kulübümüz Otogargara Oyununu Sahneledi

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü öğrencilerimiz, Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alınan ve otogarda geçen garip ama gerçek olayları, trajikomik bir açıdan ele alan “Otogargara” isimli tiyatro oyununu sahnelediler.

Öğrencilerimiz bu çalışmada teatral becerilerini ortaya koyarken şehirlerarası otobüs yolculuklarından insan manzaralarını başarıyla sahneye taşıdılar. Oyunda yer alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Türk Dili ve Edebiyat Bölümü öğretmenimiz Pınar Uçar’a öğrencilerimize süreç boyunca verdiği destek için teşekkür ediyoruz.

Oyunda yer alan öğrencilerimiz; Demir Tan Cömert, Çınar Sülükçü, Elif Yelken, Tarık Tekpınar, Yasemin Polat, Zeynep Aslan, Buğra Zarıçlar, Emirhan Kaya, Lal Almaç, Ayşıl Köse, İsmail Akif Baysal, Neris Derin Özoğul, Defne Avcıoğlu, Onur Tamer, Kaan Bayram Durmaz, Beste Aslan sahne performanslarıyla beğeni topladı.