23.08.2024

Seminer Dönemi Eğitimlerimiz Alanında Uzman Konuklarımızın Katılımı ile Devam Ediyor

Seminer dönemi eğitimlerimiz, 21. yüzyılın ihtiyaç ve beklentilerine göre şekillendirilmiş eğitim programlarımızla devam ediyor.

Teacher X Kurucusu aynı zamanda Avrupa Eğitim Vakfı’nın Türkiye elçisi Dr. Işıl Boy Ergül, "Eğitimde Üretken Yapay Zeka" seminerinde öğretmenlerimizle buluştu. Günümüzde kullanımı gittikçe yaygınlaşan yapay zeka uygulamalarına yönelik bilgi aktarımında bulunan Boy Ergül, her geçen gün insan beyninin sınırlarını zorlayan bu mecranın doğru ve etkin kullanımına yönelik paylaşımlar yaptı.

“Öğrenmenin Doğası” konulu seminerde öğretmenlerimizle bir araya gelen Prof. Dr. Soner Yıldırım, öğrenmenin bilişsel, duyuşsal ve sosyal boyutlarının ele alarak yeni nesil öğrenme modelleri, teknoloji kullanımı ve öğrenci-öğretmen odaklı bir yol haritası oluşturmaya yönelik önemli bilgiler paylaştı.

Dr. Gökşen Şimşek, "Öğretmenler İçin Transaksiyonel Analiz Eğitimi"nde, transaksiyonel analizin temel prensiplerini ve iletişim süreçlerinde nasıl uygulanabileceğini aktardı. Eğitim boyunca, farklı iletişim tarzlarını tanıyarak bu gibi durumlarda engellerin nasıl aşılabileceği ile ilgili bilgiler paylaştı.

Okulumuz adına anı hediyelerini Kurucu Temsilcimiz Esra Sandalcı Adam ve Akademik Direktörümüz, Ortaokul Lise Müdürümüz Arif Tutsak’tan alan konuklarımıza değerli katkıları için teşekkür ediyoruz.