24.07.2024

19 Mayıs’ı İTÜ GVO İzmir Ailemizle Birlikte Bahar Festivali Coşkusuyla Kutladık

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Okulları olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Geleneksel Bahar Festivali coşkusu ile kutladık.

19 Mayıs’ı İTÜ GVO İzmir Ailemizle Birlikte Bahar Festivali Coşkusuyla Kutladık

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Okulları olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı Geleneksel Bahar Festivalinde coşku ile kutladık. Geleneksel festivalimizde okul yöneticilerimiz, velilerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve öğretmenlerimizle bir araya geldik.

Festivalde atölyeler, sanatsal ve sportif etkinlikler, yarışmalar, konserler, beden eğitimi bölümümüz tarafından hazırlanan parkur oyunları, aileler yarışıyor gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler gerçekleştirildi. Gün boyunca hediyelik eşya ve yiyecek içecek stantlarından alıveriş yapıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi törenimiz okul bandomuzun önderliğinde kortej yürüyüşü ile başladı. Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan, sunuculuğunu öğrencimiz Beril Naz Gürcan’ın gerçekleştirdiği törenimizin açılış konuşmasını İTÜ GVO İzmir Kurucu Temsilcimiz Esra Sandalcı Adam yaptı. Açılış konuşmalarının ardından öğrencilerimiz adına lise öğrencimiz Defne Sözver bir konuşma yaptı.

Törende öğrencilerimizin müzik bölümümüzle hazırladığı güne özel hazırlanmış rap şarkısı, dans gösterileri, beden eğitimi bölümünce koordine edilen 19 Mayıs koreografisi ve bahar konserimiz büyük beğeni toplandı.

Törenimiz tüm akademik ve idari kadromuzun geleneksel aile fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Hep birlikte kutlayacağımız nice bayramlar diliyoruz.