29.07.2024

8. Sınıf Öğrencilerimizi Liseye Gururla Uğurladık

8. Sınıf öğrencilerimizi görkemli bir törenle liseye gururla uğurladık.

8. Sınıf Öğrencilerimizi Liseye Gururla Uğurladık

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Ortaokulu’nda eğitim hayatlarını başarıyla tamamlayarak liseye geçen öğrencilerimizin gurur ve heyecanını paylaştık. Okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımı ile gerçekleşen törende sevinç ve hüzün bir arada yaşandı.

İnci teması ile gerçekleştirdiğimiz törenin açılış konuşması Kurucu Temsilcimiz Esra Sandalcı Adam tarafından gerçekleştirildi. Törende ayrıca Okul Müdürümüz Arif Tutsak ve öğrencileri temsilen Elif Zeynep Sürücü ve Doruk Özdilek konuşmasını yaptı.

Öğrencilerin gerçekleştirdiği inci konseptli koreografi konuklarımız tarafından ayakta alkışlandı.

Kurucu Temsilcimiz Esra Sandalcı Adam okulu birincilikle bitiren İlda Cuberı’ye mezuniyet hediyesini sundu. Okul ikincisi Elif Zeynep Sürücü’ye hediyesini Müdür Arif Tutsak verirken, okul üçüncüsü Demir Bayraktar ise mezuniyet hediyesini Müdür Yardımcısı Ezgi Bozkuş’un elinden aldı.

İTÜ GVO İzmir mezuniyet andının okunmasının ardından tören, öğrencilerin keplerini fırlatması ve muhteşem vals gösterisiyle sona erdi.

Ortaokuldan mezun olarak lise yaşamlarına başlayacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Öğrencilerimizi, Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin ışığında büyük bir özveri ile yetiştiren öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyoruz.