29.07.2024

Öğrencilerimiz Bilim ve Proje Şenliğinde Bilime İlk İmzalarını Attılar

Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Bilim ve Proje Şenliğimizi başarıyla gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz Bilim ve Proje Şenliğinde Bilime İlk İmzalarını Attılar

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları’nda proje temelli öğrenme anlayışımız kapsamında geleneksel olarak düzenlediğimiz Bilim ve Proje Şenliğimizi  “İklim Krizi, Sürdürülebilirlik ve Geri Dönüşüm” temasıyla başarıyla gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin, bilimsel düşünmeye dayalı yöntem ve teknikleri kullanarak beceri kazanmalarını sağlamayı amaçladığımız çalışmada hazırlanan projelerle öğrenciler yaratıcılıklarını ortaya koydular. Velilerinin de katılımıyla gerçekleştirdikleri sunumlar sayesinde, özgüveni gelişmiş bireyler olmaları yolunda performanslarını sergileyerek ileride bilim adına atacakları imzanın ilk basamaklarını çıkmaya başladılar.

Proje ve Bilim Şenliğinde emeği geçen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Süreç boyunca, öğrencilerimize mentörlük yapan öğretmenlerimize, katılımlarıyla öğrencilerimizi destekleyen velilerimize teşekkür ediyoruz.