29.07.2024

Ortaokul Öğrencilerimiz Masallar Temalı Sahne Gösterisinde Kendilerine Hayran Bıraktılar

Ortaokul Yabancı Diller Bölümümüz öncülüğünde hazırlanan "Masallar" temalı sahne gösterimizde 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz aileleriyle ve arkadaşlarıyla bir araya geldi.

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Ortaokulu Yabancı Diller Bölümü öncülüğünde hazırlanan "Masallar" temalı sahne gösterimizde 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz aileleriyle ve arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Öğrencilerimiz eğitim gördükleri İngilizce, Almanca ve İspanyolca dillerinde oynadıkları, dünyaca ünlü çocuk masallarından kesitlere yer verdikleri gösteride kendilerine hayran bıraktılar.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor süreçte kendilerine destek veren tüm yabancı diller öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.