03.10.2024

Öğrencimiz Batuhan Gülbenli Dünyanın ve İngiltere’nin En Prestijli Üniversitelerinden Kabul Alarak Bizlere Büyük Bir Gurur Yaşattı

Lise öğrencimiz Batuhan Gülbenli, dünyanın ve İngiltere’nin önde gelen ve en prestijli üniversitelerinden olan iki üniversiteden aldığı kabul ile bu üniversitelerde eğitim görme hakkı kazandı.

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencimiz Batuhan Gülbenli, dünyanın ve İngiltere’nin önde gelen ve en prestijli üniversitelerinden olan iki üniversiteden aldığı kabul ile gururlandırdı.

Öğrencimiz Batuhan, Birleşik Krallık genelinde 8.,  dünya sıralaması 45. sırada olan Nottingham Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Birleşik Krallık genelinde 10., dünya sıralamasında 50. Sırada  olan Essex Üniversitesi Hukuk Fakültesinden kabul aldı.

Aldığı kabullerle bizleri gururlandıran, Batuhan Gülbenli’yi tebrik ediyoruz. Öğrencimizin başarısında emeği olan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.